Det er mere end 40 års stadig fokusering på kvalitet og produkt–udvikling der har gjort STM vinder a/s til en førende vinduesproducent i Danmark

 

 

Go 2 Green logo

 

 

 

Logo Langelands Elforsyning 

STM køber grøn strøm hos elforsyningen

Vi bruger rigtig meget strøm til produktionen af vinduer og døre. Det forpligter os til selv at have fokus på energirigtige løsninger her i fabrikken på Langeland, og derfor har STM Vinduer underskrevet en aftale om køb af grøn strøm med Langelands Elforsyning, oplyser administrerende direktør Finn Methmann.

STM Vinduer A/S er storleverandør af kvalitetsprodukter, der sparer på varmen og energien i private hjem, kontorer og virksomheder. Både herhjemme og i udlandet.
Beviset for den grønne energiaftale er et certifikat med et billede af den store vindmølle ved Lejbølle, som Fonden Langelands Elforsyning ejer. Årlig produktion: 10 millioner kWh.
Det svarer til 13 procent af det samlede elforbrug på Langeland. Elektricitet produceret af en vindmølle forurener ikke miljøet, og det er netop meningen med det hele.
- Vi er meget glade for, at STM Vinduer går foran, når det gælder køb af grøn strøm, der er produceret med hensyntagen til miljøet. Det kunne inspirere andre til at gøre det samme, siger direktør Kim Henning Hansen, Langelands Elforsyning.
Ifølge Finn Methmann har det ud over en oprigtig omtanke for miljøet også ”signalværdi" at kunne markedsføre sig som en grøn virksomhed.
- Vi får et certifikat, der beviser, at vi i vores energiforbrug tager hensyn til miljøet, og det vil vi naturligvis også bruge i vores markedsføring, forklarer han.
– På billedet i toppen ses Adm. direktør Finn Methmann, STM Vinduer, som trykker hånd med direktør Kim Henning Hansen, Langelands elforsyningen, mens den 3 MW vindmølle har travlt med at producere grøn strøm i baggrunden.