Levering

 

Leveringstider Standardsalg Projektsalg
SAPINO (fyr)         Uge 04         Uge 05
SAPINO A (fyr)         Uge 04         Uge 05
TINIUM 2+ (træ/alu)         Uge 02         Uge 03
STM TINIUM (træ/alu)         Uge 02

      Kontakt STM       

MOGANO (Sipo Mahogni)

     Kontakt STM

      Kontakt STM                                    

 

 Opdateret 01.12.2021 Kl. 09.30

 

Disse leveringstider gælder for standard elementer.

(Der er ekstra lev.tid på 2-farvede, skrå og buede elementer, dreje/kip, skydedør, vinduesdøre, specielt glas/fyldninger, energisprosser, harlekin kryds og egetræselementer)

 

Bemærk at ovenstående leveringstider kun er vejledende!

 

 

 


 

 

STM Vinduer leverer alle ordrer over DKK 3.000,- uden beregning i hele Danmark. Ordrer under DKK 3.000,- tillægges leveringsgebyr på 450 kr. Desuden beregnes fragttillæg på levering til ikke brofaste øer. Tillægget udgør DKK 1.000,- 

 

STM Vinduer lægger vægt på at kunne tilbyde den bedste service og håndtering af alle ordrer gennem hele forsyningskæden og tilpasser derfor leveringsløsningen til dine behov. 

 

Alle leveringer vil normalt blive leveret med lastbiler med løftebagsmæk – jf. nedenstående skitse:

 


Lastbilstm

Størrelse af lad: L: 13,6m B: 2,48 H: 2,65 m
Samlet længde 20 m, samlet højde 3,90 m

 

 

 

 

Der kræves passende passage til en sættevogn med frihøjde på 4,00 m, 2,65 m i bredden og ca. 20 m. i længden inkl. lift. Det er kundens ansvar at sikre, at det er muligt at levere elementerne på et fast underlag. 

 

Såfremt elementet er enten større end 3,00 m. i længden eller 2,35 m. i højden skal kunden hjælpe med aflæsning; eventuelt i form af gaffeltruck, manitou eller lignende. 

 

Såfremt elementerne er højere end 2,45 m, men under 2,54 m. i højden, betales et fragttillæg på DKK 1.200,- 

 

Såfremt elementet er over 2,54 m. i højden skal der bestilles kranlevering. 

 

Chaufføren ringer ca. ½ time inden levering for at afklare blandt andet placering af ordren. Vi medbringer både manuel- og elløftevogn og vi vil altid bestræbe os på at levere så hensigtsmæssigt som muligt i indkørsel, carport m.v. 

 

Hvis dette ikke er muligt på grund af lokale forhold, er standardlevering ved vognkant. 

 

På adresser, hvor leveringsforholdene ikke muliggør levering med ovennævnte transportmiddel, kan ordren bestilles til alternativ adresse – evt. trælasten. Denne situation kan eksempelvis være aktuel ved levering på følgende steder:

• Sommerhusområder med begrænset plads

Bymidte / gågade

Landejendomme

 

 


 

 

Som en ekstra service tilbyder vi også nedenstående leveringsmuligheder:

 

Forvogn med løftebagsmæk

Anbefales til bymidter, sommerhusområder, landejendomme eller generelt hvor pladsforholdene ikke muliggør levering med standard lastbil. Forvognen er ca. 9 m lang og læsser 6 ladmeter.

 

Lastbilen kan ikke aflæsse elementer, der er større end 2,55 m i længden og 2,45m i højden. Såfremt elementerne er højere end 2,35m skal kunden hjælpe med aflæsning; eventuelt i form af gaffeltruck, manitou eller lignende.

 

Fragttillæg: DKK 1.150,- per levering.

 Forvognstm

Størrelse af lad: L: 6,0m B: 2,45 m H: 2,65 m
Samlet længde 9 m, samlet højde 3,90 m

 

 


 

Levering med kranvogn

Hvis pladsforholdene ikke muliggør levering med standard lastbil anbefales levering med kranvogn. Det kunne eksempelvis være, hvis der ikke er fast underlag, hvis pallen skal løftes over en hæk eller hvis elementet er over 2,54m i højden.

 

Kranvognen er ca. 9 m lang og læsser ca. 6 ladmeter. Kranens rækkevidde er max. 10 meter vandret ud fra bilen ved en pallevægt på max. 700 kg. Alle paller sættes på jorden.

 

Fragttillæg: Efter nærmere aftale.

 

 Kranvogn

L: 6,0m B: 2,45m - Samlet længde 9m

 

 


 

 

Tidsleveringer

 

I forbindelse med ovenstående leveringsformer, tilbydes levering i aftalt tidsinterval:

 

Kl. 05:00 - 07:00: Fragttillæg DKK 1.430,- 

Kl. 06:00 - 08:00: Fragttillæg DKK 1.430,- 

Kl. 07:00 - 09:00: Fragttillæg DKK 975,- 

Kl. 07:00 - 12:00: Fragttillæg DKK 490,- 

Kl. 12:00 - 17:00: Fragttillæg DKK 490,-

 


 

Modtagelse af dine døre og vinduer

Ansvaret for leverancen overgår til køber, så snart elementerne er sat på jorden. Eventuelle skader og/eller mangler skal anføres overfør chaufføren i forbindelse med levering.

 

Hvis du ikke kan være til stede ved leveringen, vil varerne blive aflæsset på dit ansvar og anses for værende leverede uden fejl og mangler.

 

Hvis du efter udpakning konstaterer en skade, bedes du snarest muligt og senest 7 dage efter leveringsdatoen kontakte din kontaktperson hos STM Vinduer.

 

Øvrige forhold

Ordrer leveres i den af STM Vinduer bekræftede uge. Cirka 2-3 dage før levering udsendes opdateret leveringsadvis med information om leveringsdag. Denne information sendes pr. mail til trælasten samt pr. sms til valgfrit mobilnummer – evt. tømrer eller slutbruger.

 

Ved levering af større ordrer over 20 elementer kontaktes tømreren ligeledes telefonisk for at afstemme forventninger til leveringsdag.

 

STM Vinduer er ikke forpligtet til at levere på en bestemt dag eller tidspunkt i den bekræftede leveringsuge, men vi bestræber os på i videst mulige omfang at tage hensyn til kundernes ønsker. Såfremt der er behov for at elementerne leveres på et bestemt tidspunkt, har vi mulighed for, mod et mindre tillæg, at levere indenfor bestemte tidsterminer.

 

Udsættelse af aftalte leveringer, kan kun ske efter forudgående aftale med STM Vinduer. STM Vinduer har kun i begrænset omfang mulighed for opbevaring.

 

STM Vinduer forbeholder sig endvidere ret til at opkræve gebyr for lagring og håndtering af udsatte ordrer, i det omfang STM Vinduer er i stand til at varetage opbevaring.

 

Kontakt din repræsentant hos STM Vinduer i disse tilfælde.

 


Kontaktperson ved behov for uddybning af ovenstående eller øvrige forhold omkring levering:

 

Johnny Mølgaard Povlsen
Distributionschef / Distribution Manager

Dir tlf. +45 6351 1628

Mobil +45 2965 5438