Ledige stillinger

Som nyoprettet fuldtidsstilling søger vi en serviceorienteret økonomiassistent.

Har du en relevant kontoruddannelse indenfor økonomi, og minimum et par års erfaring, trives du med at have mange bolde i luften, er du administrativ stærk og drømmer om et job, hvor ikke to dage er ens, så er dette måske jobbet for dig?

 

Læs mere her

 

_____________________________________________________________________

 

Til vores salgsafdeling på Langeland søger vi en dygtig tilbudsberegner.

Du vil indgå i et team af meget kompetente kolleger og i en dynamisk hverdag udarbejde tilbud til det professionelle marked. Vore primære kunder er De Danske Bygge Centre fordelt over hele landet. 

 

Læs mere her

_____________________________________________________________________

 

STM Vinduer´s udvikling bygger på stærke værdier og en stærk kultur. Vi vil være en attraktiv virksomhed, der lokalt og regionalt tiltrækker, motiverer og udvikler dygtige og engagerede medarbejdere.

 

Vi har en god og åben dialog på alle niveauer af organisationen, og vi arbejder målrettet på at sikre et højt kompetenceniveau i overensstemmelse med virksomhedens strategiske retning.

 

Vi har brug for medarbejdere med alle former form kompetencer og kvalifikationer. Du er derfor altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til os pr. mail på info@stmvinduer.dk.