COVID-19

Fabrikken i Rudkøbing kører helt som planlagt

Oppdatering: 11.05.2020

Fabrikken i Rudkøbing kører helt som planlagt.

Varer fra underleverandører leveres efter aftale, og giver i dag ingen forsinkelser. Leveringssikkerheden er ikke påvirket af situationen og realiseres på det sædvanlige høje niveau.

Sikkerheden og hensyn til vores medarbejdere og kunder har vores højeste prioritet.

 

Vores salgsorganisation er fuldt bemandet, der er dog nogle der fortsat arbejder hjemmefra efter råd og vejledning fra myndighederne.

 

Vore eksterne sælgere afholder teammøder med kunder samt internt, og vi begynder at besøge kunder efter nærmere aftale og efter de udstukne regler hos vore mange gode kunder.   

 

 

 

Med venlig hilsen

STM Vinduer A/S

 

Jan Schytte
Salgschef

 

Janschytte

 

 

 


 

 

Opdatering den 20.04.2020

Fabrikken på Langeland kører som planlagt. Leveringerne fra vores underleverandører afvikles efter planerne, og der er fortsat ingen forsinkelser der kan henvises til COVID-19 situationen. Vare flowet i fabrikken er acceptabelt, og giver i dag ingen forsinkelser i leverancerne.

 

For os er det vigtigt fortsat at følge sundhedsmyndighedernes råd om begrænsning af smittespredning, til det har vi indarbejdet gode procedurer for såvel vore internt samt for vores eksterne medarbejdere.

 

 

 

Med venlig hilsen

STM Vinduer A/S

 

Finn Methmann
Administrerende direktør

 

Finn Methmann (1)

 

 

 


 

 

 

Oppdatering: 31.03.2020

Vi tager de forholdsregler som myndighederne anbefaler, og tilpasser produktionen for, at reducere faren for smitte.

Alle medarbejdere er klar over hvorfor, og alle er fleksible og bidrager med at finde gode løsninger. 


Vi har ikke haft noget ekstraordinært fravær og vores kundene får leveret som planlagt.

 

Vi har fokus på en række tiltag for, at produktionen ikke bliver sat tilbage i tilfælde af at nogle af vore medarbejdere bliver sat i karantæne, som bla.

• Ekstra fokus på hygiejne og rengøring på arbejdspladserne, toiletter og kantiner.

• Strenge krav for at komme ind i fabrikken for andre end vores dygtige medarbejdere.

 

I arbeidet med at kortlægge risiko og tiltag, har vi haft rigtig gode processer mellem fabrikkene i NorDan Koncernen der er placeret i 6 forskellige lande. 


Vi ser, at vi i mange sammenhæng har været på forkant med de offentlige tiltag og anbefalinger. Det forspringet vil vi fortsætte med at holde!

 

 

Med venlig hilsen

STM Vinduer A/S

 

Henrik Eriksen
Fabrikschef

 

Henrik Eriksen (1)

 

 

 


 

 

 

Oppdatering: 23.03.2020

Nu har situationen så alligevel udviklet sig sådanne, at vi har valgt at låse dørene til vores fabrik og vore salgskontorer. Dette blot for at følge sundhedsstyrelsens- og regeringens råd om at reducere smittespredningen.

Du er altid velkommen til at kontakte os enten pr. telefon eller mail. Alle vore ansatte er på arbejde, selvom at mange arbejder hjemme fra, så er vi klar til at tage os af din forespørgsel.

Vi er også klar på at afholde skypemøder med vore kunder. Denne mødeform er særdeles anvendelig i forbindelse med større eller mere komplekse opgaver.   

Når forholdene i Danmark igen har normaliseret sig, så skal du være så hjertelig velkommen til, at se vores produkter i vore salgskontorer samt udstillinger rundt i landet.

 

SE SITUATIONSRAPPORT - 23.03.2020

 

 

Med venlig hilsen

STM Vinduer A/S

 

Finn Methmann 
Adm. direktør

 

 Finn Methmann (1)