5Garanti 

 

Vi kan tilbyde hele vores produkt-program udført i mahogni eller egetræ

Mahogni - det eksklusive valg

Mahogni er en ædel træsort, som fra naturens side har et meget højt indhold af forskellige olier og salte, som gør træet yderst modstandsdygtigt overfor angreb af råd og svamp.

STM MOGANO er vinduer og døre i mahogni

Mahogni er et smukt råmateriale, som er helt uden skæmmende revner og knaster. I vores produktion anvender vi udelukkende SIPO mahogni fra industrielt dyrkede plantager, hvor genplantningen af nye træer svarer til hugsten af træ.

STM ’s mahogni er specialsorteret efter vores egne forskrifter på farve, vægt m.m (vægtfylde på minimum 550 kg pr. m3). Den flotte rødbrune SIPO mahogni giver med sin varme mørke glød huset et helt individuelt og eksklusivt præg.

Som standard leveres vores mahognielementer med træ-bundglaslister, men kan også leveres med bund- glaslister i pulverlakeret brun aluminium. Det høje indhold af olier og salte gør, at mahognitræet er et ideelt valg til udvendige vinduer og døre.

Mahognielementer fra STM leveres som standard med en grundoliering som bla. indeholder kinesisk træolie samt linolie.

 

Fakta om mahogni Mogano

Den mahogni, som STM VINDUER A/S anvender, er specialsorteret efter vores egne forskrifter på farve, vægt etc. Mahognien har en vægtfylde på mindst 550 kg pr. m3 og har en flot rødbrun farve, der med sin varme glød giver huset et individuelt præg. Mahogni har fra naturens side et meget højt indhold af forskellige olier og salte, som gør den yderst modstandsdygtig overfor angreb af råd og svamp. Løbende vedligeholdelse består af påføring af træolie.

 

Overfladebehandling:

Overfladebehandling af mahogni udføres som standard som en 2-trins behandling i form af en pigmenteret- og efter en klar oliebehandling.

 

Se eksempler på modeltegninger her

 

Tryk på billederne nedenfor, for at se produktdata

 

Produktdatamahogni