Handy door

Døren er ideel til den familie, der ønsker en eksklusiv og lukkevenlig facadedør. Derudover er STM HandyDoor også særdeles velegnet til ældreboliger, plejehjem, institutioner eller private boliger, hvor der er et ønske om at kunne lukke en dør nemt og sikkert uden anvendelse af kræfter.

Døren lukkes enkelt ved at dørbladet trækkes/skubbes i. To fallerigler springer automatisk frem og blokerer døren. Falleriglerne har et fremspring på 20 mm, når døren lukkes. Med låseriglen betyder det, at døren har tre låsepunkter. Med STM HandyDoor undgår man at skulle bruge kræfter på at løfte dørgrebet for at aktivere paskvillåsen.

 

STM HandyDoor+

STM HandyDoor+ er en facade- og opgangsdør med motorstyret flerpunktslås.

Døren lukkes enkelt ved at dørbladet trækkes/skubbes i. To fallerigler springer automatisk fremog blokerer døren.

Falleriglerne har et fremspring på 2o mm, når døren lukkes. Med låseriglen betyder det, at døren har tre låsepunkter.

Udefra åbnes døren med dørtelefon, almindelig nøgle, tastatur, brik eller lignende. Indefra åbnes den ved at betjene dørgrebet, en kontakt eller nøgle.

Døren kan dermed anvendes uden brug af kræfter, og når døren er lukket, vil den også blive låst udefra.

Døren er monteret med justerbart sikkerhedsslutblik fastgjort med skråtstillede skruer. Dette giver en øget sikkerhed. Kamoverføringen er diskret skjult i karm/ramme. Der er skjult kabelføring mellem karmoverføringen og motorlåsen, som sidder i rammen.

Mod tillæg kan døren leveres incl. udvendig knop, indvendig greb og cylinder. Transformer samt evt. tastaturlås, dørtelefon mm. købes separat. Ved montering af dørpumpe sikres at døren altid lukkes og dermed er låst udefra.