TINIUM - træ/alu vinduer kræver ingen anden vedligeholdelse end almindelig vask et par gange om året. 

 

Overfladebehandling

Tænk på hvordan din nye dør skal vedligeholdes. En olieret massiv dør af mahogni kræver noget oftere vedligeholdelse end en malet yderdør. Placering ift. verdenshjørnerne kan også have en betydning. Mørke farver kan være en udfordring på sydvendte facader, fordi mørke farver absorberer mere lys og har dermed større risiko for at falme.

Fakta om FYR KERNETRÆ
Fyrretræselementer leveres udelukkende i
knastfrit fingerskarret kernetræ, som er meget stærk og modstandsdygtigt og uden knastgennemslag i malingen. Fyrretræet tilføres behandlingssystemet “2 ØKO”  herefter mellemslibes og topbehandles med vandbaseret maling i elektrostatisk anlæg.STM påfører 20-30 % mere maling end Vindues Industriens krav som foreskriver 80 my.

Fakta om træ / alu
Fyrretræet overfladebehandles efter “2 ØKO”. Herefter mellemslibes træet og topbehandles med vandbaseret maling i elektrostatisk anlæg. Vores aluminiumsprofiler gennemgår en 9-trins cromatiserings-proces efterfulgt af en lakering i henhold til DIN50.939. Overfladebehandlingen af mahogni udføres som standard som en
2-trins behandling i form af en pigmenteret- og efter en klar oliebehandling.

 

Fakta om mahogni Mogano
Overfladebehandling af mahogni udføres som standard som en 2-trins behandling i form af en pigmenteret- og efter en klar oliebehandling.