Lys og æstetik

Vinduerne i dit hjem danner rammerne for det unikke lys og rum. De rigtige valg af vinduer er afgørende for, at der skabes velvære, den optimale stemning og komfort i de enkelte rum. Set udefra er vinduer og døre med til at give en bygning stil. De kan skabe harmoni og balance eller dynamik og de kan også medvirke til at ændre husets stil - det er vigtigt hér at have blik for det æstetiske i at ramme bygningens karakter.

Naturens lys betyder meget for vores døgnrytme, humør og aktivitetsniveau. Det er videnskabeligt bevist. Ovenlys, tagvinduer, små sprossevinduer, store glasfacader. Alle fanger og spreder de lyset forskelligt. Vinduernes størrelse, antal og placering i et rum har afgørende betydning for din oplevelse af at være der.
Lysindfaldet og udsigten er med til at give os en oplevelse af glæde, hygge og velvære. Hvem nyder ikke at sidde i sin yndlingsstol og følge de drivende skyer med øjnene, mærke solens varme eller fascineres af snefnuggenes vrimmel?
Set udefra er vinduer og døre med til at give en bygning stil. De kan skabe harmoni og balance eller dynamik og overraskelser. Alt efter hensigten. Åbningerne i bygningen er som pauserne i en smuk tale. Som livgivende åndedrag.
De er kontakten mellem huset og omverdenen. Beregnet til udsyn og indblik. Indrammet af stærke og smukke materialer.

Dine vinduer og døre er en del af husets sjæl, og det er vigtigt for stemningen - både ude og inde - at huset har det rette udtryk. Det forøger også værdien på din ejendom betydeligt, når æstetik og design går op i en højere enhed.